Rólam - Hajnal Enikő életmód tanácsadó

Rólam

Hajnal Enikő vagyok,

holisztikus életmód és táplálkozási tanácsadó

Nagyon fiatal korom óta érdeklődöm az egészséges táplálkozás iránt. A teljes értékű növényi étrend, ami hosszú távon bevált nekem. 2002 óta így étkezem és nagyon jó egészségnek örvendek.

Az Institute for Integrative Nutrition Iskolában kaptam a képzésemet. Több mint 100 táplálkozási elméletet, gyakorlati életmódkezelési technikákat és innovatív coaching módszereket tanultam a világ legjobb egészségügyi és wellness szakértőitől.

A tanáraim közé tartozik:

  • Dr. Andrew Weil, az Arizona Integratív Orvostudományi Központ igazgatója;
  • Dr. Deepak Chopra, vezető az elme-test gyógyszer területén;
  • Dr. David Katz, a Yale Egyetem Prevenciós Kutatóközpontjának igazgatója;
  • Dr. Walter Willett, a Harvard Egyetem Táplálkozási Tanszéke;
  • Geneen Roth, az emocionális étkezés legjelentősebb szerzője és szakértője;

és sok más vezető kutató és táplálkozási szaktekintély.

Szeretek hosszú sétákra menni a kutyámmal, könnyű súlyokkal edzeni, jógázni, meditálni és energiagyógyászatot praktizálni.

Nagy érdeklődéssel követem Dr. Máté Gábor munkáját, aki a függőségek és súlyos betegségek pszichoszomatikus eredetével foglalkozik. Sok esetben a rossz egészség oka a nem megfelelő lelki állapot, a stressz valamint a feldolgozatlan traumák.

Mindezek miatt holisztikus úton közelítem meg a diéta, egészség és a wellness témáját.

Hiszek a Bio individualitasban, miszerint nem lehet egyféle diétát mindenkire ráerőltetni, hiszen mindannyian különbözőek vagyunk.

A munkám célja az, hogy az ügyfeleim a személyre szabott étkezési terv és holisztikus wellness szokások beépítésével a lehető legegészségesebbé váljanak.

Életmód programról bővebben